Трябва да закрият футболните студиа на БНТ
4 дек 2022|Антон ИвановВреме за четене: 3 мин

Трябва да закрият футболните студиа на БНТ

Това просто е несериозно!

От 20 ноември светът е футбол и всички сме насочили погледи към Мондиала в Катар. Ако не броим скандалите около катарското домакинство самият турнир до момента е повече от интересен, но това не пречи на БНТ да принизяват събитието до махленска сбирка.

Вече от доста време сме свикнали на плоския футболен коментар по време на мачовете, който през повечето време се свежда до безкрайно изброяване на факти.

Това, което се случва в момента по БНТ обаче, е дъното!

Възможно ли е ръководителите на националната телевизия да са толкова незаинтересовани от спортния им отдел бълващ треторазрядна продукция?

Та водещите на самите студиа преди мачовете от Световното от години са извор на съдържание за мемета и банални фрази.

Гостите, които се канят пък толкова често идват неподготвени, че на няколко пъти чухме неща от сорта на “Не знам как да коментирам” и “Не съм достатъчно запознат по темата”.

Ами какво правите в студиото тогава?

Стигнало се е до там, че хора водещи сутрешни блокове коментират най-голямото футболно събитие. Та те са майсторите на общите приказки!

Тук даже не споменавам бившите футболисти с изказ на първолаци говорещи абсолютни небивалици.

Ако някой се чуди защо не споменавам футболът по Диема ще отговоря, че там поне се опитват да държат някакво ниво, а гостите и водещите поне за Висшата Лига са ДОСТА ПО-ДОБРЕ подготвени.

Студиата по БНТ от своя страна не само не могат да те накарат да ги гледаш, а могат да те откажат да гледаш предстоящия мач.

Тъпото е, че всичко това е от години и ние феновете не можем да направим нищо. Остава ни само възможността преди някоя футболна среща да си свършим нещо полезно за нас и просто да включим телевизора в момента, в който сме сигурни, че първият съдийски сигнал е даден.

Класации

Най-добрият български футболист

28 февр 2024
Коментари

Кой е Омар Берада и защо е толкова високо ценен?

20 февр 2024
Класации

Най-успешният футболен треньор?

20 февр 2024
Класации

Кой е най-големият футболен стадион в света?

17 февр 2024