Трябва да закрият футболните студиа на БНТ
4 дек 2022|Антон ИвановВреме за четене: 3 мин

Трябва да закрият футболните студиа на БНТ

Това просто е несериозно!

От 20 ноември светът е футбол и всички сме насочили погледи към Мондиала в Катар. Ако не броим скандалите около катарското домакинство самият турнир до момента е повече от интересен, но това не пречи на БНТ да принизяват събитието до махленска сбирка.

Вече от доста време сме свикнали на плоския футболен коментар по време на мачовете, който през повечето време се свежда до безкрайно изброяване на факти.

Това, което се случва в момента по БНТ обаче, е дъното!

Възможно ли е ръководителите на националната телевизия да са толкова незаинтересовани от спортния им отдел бълващ треторазрядна продукция?

Та водещите на самите студиа преди мачовете от Световното от години са извор на съдържание за мемета и банални фрази.

Гостите, които се канят пък толкова често идват неподготвени, че на няколко пъти чухме неща от сорта на “Не знам как да коментирам” и “Не съм достатъчно запознат по темата”.

Ами какво правите в студиото тогава?

Стигнало се е до там, че хора водещи сутрешни блокове коментират най-голямото футболно събитие. Та те са майсторите на общите приказки!

Тук даже не споменавам бившите футболисти с изказ на първолаци говорещи абсолютни небивалици.

Ако някой се чуди защо не споменавам футболът по Диема ще отговоря, че там поне се опитват да държат някакво ниво, а гостите и водещите поне за Висшата Лига са ДОСТА ПО-ДОБРЕ подготвени.

Студиата по БНТ от своя страна не само не могат да те накарат да ги гледаш, а могат да те откажат да гледаш предстоящия мач.

Тъпото е, че всичко това е от години и ние феновете не можем да направим нищо. Остава ни само възможността преди някоя футболна среща да си свършим нещо полезно за нас и просто да включим телевизора в момента, в който сме сигурни, че първият съдийски сигнал е даден.

Коментари

Най-скъпият мач тази година е по-скъп от всякога

27 май 2023
Класации

14 топ играча с изтичащи договори през това лято

26 май 2023
Истории

От Левски до капитанската лента на Байерн Мюнхен

18 май 2023
Класации

Топ 10 най-успешни футболни треньори

12 май 2023