Политическият национален отбор
31 мар 2023|Антон ИвановВреме за четене: 3 мин

Политическият национален отбор

С такъв състав възможностите са безкрайни!

Само след няколко дни отново ще бъдем пред изборните урни и за пореден път ще “упражним гласа си”. По този повод решихме да направим футболен отбор съставен изцяло от политическия каймак на родината ни.

Без много да го увъртаме започваме директно с вратарския пост.

Няма как на голлинията да не сложим най-големият пазител на всичко българско Костадин Костадинов. Лидерът на Възраждане изглежда доста пъргав и снажен като даже малко по физика наподобява Давид де Хеа. Коцето е невероятен оратор и викач, с което няма как да не държи защитата добре прибрана и през цялото време нащрек.

Вратар

Самата защита също е съставена изцяло от верни пазители на родното.

Централната двойка изглежда тромава, но именно габаритите на Каракачанов и Трифонов ще са нейната скрита сила. На бековете сме разположили взривните Сидеров и Джамбазки, които освен бързаци са и големи биткаджии.

Защита

В средата на халфовата линия са опитните Мустафа Карадайъ и Корнелия Нинова. Двамата са врели и кипели в много свирепи сблъсъци, но перфектно знаят как да се освободят, когато са обградени от противници.

По крилата слагаме две нови надежди от Продължаваме Промяната. Въпреки че Асен Василев не е в перфектна форма, той има куп таланти и може да финтира всеки. Кирил Петков е по-подготвен физически и от него ще се очаква много.

Халфове

В атака няма как да не сложим голмайстора на вселената Бойко Борисов. Таранът ще е подкрепен от негов добре познат колега, а именно Христо Иванов. Двамата са работили заедно и химията между тях е на ниво.

Атака

С това нашият политически национален отбор е завършен и готов да върне България сред най-силните в Европа.

Статията и всичко в нея е с цел забавление!

Финалния отбор
Класации

Най-добрият български треньор

5 апр 2024
Истории

Първият шампион на България

23 мар 2024
Коментари

Промяна, ама друг път

16 мар 2024
Коментари

Съдбовен ден за българския футбол

15 мар 2024